perjantai 3. toukokuuta 2013

Nollasta puolimaratonille


Jotenkin kyllästyin tuohon aikaisempaan juoksuohjelmaani, tai lähinnä siihen, etten jaksanut noudattaa sitä ja kun kuitenkin juoksentelen salilla sen 4-5 kertaa viikossa epämääräisesti laskettuna ehkä enemmän kuin Viiden kilsan ohjelma käskee, päätin ensi maanantaista alkaen alkaa noudattaa Kuntoplussan Nollasta puolimaratonille-ohjelmaa ja jos kunto ja sisu kestävät, 30 viikon päästä, eli siis joskus joulun alla, viikolla 50, kykenisin kirmaisemaan tuon 21,5 kilsaa JUOSTEN! Leidit, kuka ottaa haasteen vastaan?


Kuva Googlesta

Treenit olisi tarkoitus osittain tehdä kuntosalin hellässä huomassa juoksumatolla (mulla on aina aamuisin loistavasti aikaa tähän!) kun jotenkin ahdistaa ja hävettää tällaisena pallukkana juoksennella pitkin kyliä. Nojoo, katotaan nyt, josko sitä kelien lämmetessä innostuisi  kuitenkin juoksentelemaan ulkosallakin! :D

Sitten viime viestin paino ei ole tippunut kuin pari hassua kiloa, matkaa satkuun on siis vielä. Syynä tähän lienee lääkärin (jälleen kerran) meikäläiselle asettama liikuntakielto ja määräys maltilliseen liikuntaan (kertomatta toki, mitä tämä maltillinen liikunta sitten on...) ja siitä masentuneena olenkin viettänyt muutamaakin iltaa parhaiden ystävieni Frendien, Dharman ja Gregin sekä Benin ja Jerryn kanssa.


Kuva  täältä.
On muuten ehottomasti mun TOP-5 sarjojen joukossa; jotenkin näen
tässä meidän perheen molempineen appivanhempineen päivineen.
Toki voisin ottaa Dharman kropan kiitos! :D

Lappeenrannan visiitillä en vaan voitu ohittaa Panco Villaa  ja
annoskateuden pelossa en sit mitenkään voinut ottaa salaattia. Mur.
No, ei se yks hamppari koko rojektia kaada. :D
Noh, maanantaina alkaa uusi yritys Jutan dieettiä (isäntä osallistuu myös, mikä on hyvä juttu; en joudu enää kulkemaan pyykkipoika nenässä kotona...). Sitten onkin kolmisen viikkoa aikaa rutinoitua näihin elämäntapoihin, kun lainalapset tulevat kesälaitumille ja niitä kai pitäisi ruokkia jollain muullakin kuin rahkalla ja mehukeitolla... Ehkä tässä jotain keksitään kuitenkin. :) Lainalapsista on sitäpaitsi se ilo, että arkiliikuntapomppuhyppely ja uimareissut pyörällä kuluttavat kaloreita ainakin yhtä hauskalla tavalla kuin Bodypumppi.
Jotain järkevääkin näköjään päätynyt lautaselle!
Nyt meni ihan päättömäksi jorinaksi. Lopetan siis postauksen tähän ja yritän kaivella instagramin tai netin uumenista pari viimeaikoja kuvaavaa kuvatusta.

Palaan asiaan, kunhan on jotain järkevämpää raportoitavaa, nyt yritän jatkaa kokeiden korjaamista :)

2 kommenttia:

  1. Heei, mihin oot kadonnut? :/ Kuinka on dieetti sujunut? Tuuhan takaisin kertomaan kuulumisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mää mihinkään oo kadonnut, polvi kipuilee ja aiheuttaa kokonaisvaltaista ketutusta, treenien vähenemistä ja muuta ihanaa. Yritän palailla aktiivisemmin! <3

      Poista

Kiva kun jätät kommenttisi! :)

Kommentit tulevat näkymiin välittömästi, ja mitään sanalaatikoita ei tarvi sit tihrustella! :)