maanantai 25. maaliskuuta 2013

Hups.

Menin sitten ja suostuin miehen ideaan herkkupäivästä. Ei olis pitänyt. Viime perjantaista asti ollaan ahdettu kitusiimme sipsejä, ranskalaisia, makaroonilaatikkoa yms you name it! Voi hittolainen! Viikonloppuna kyläilimme ja saimme hyvän "tekosyyn" hamuta pullapöydän antimia, joista viime kyläreissulla kieltäydyimme. No, ei auta. Tänään tapahtuu paluu ruotuun, sillä sairaslomailen vielä tämän päivän niskojen ja selän mentyä oikein urakalla jumiin. Ensimmäinen Cambridgepirtelö (minttusuklaa) meni aamupalaksi, eikä aiheuttanut kuin minimaalisen hyi-efektin.

Cambridgenamia, kuva Googlen kuvahausta

Tässä taannoin muuten panikoiduin tosikovasta rintakipuilusta ja varailin sitten lekurillekin aikaa. No onneksi sitten aloitin taas tämän laihdutusurakan, nimittäin hiilareiden (tai viljojen, kuka tietää) jäädessä pois, katosivat yllättäen rintakivutkin! Nyt taas, kun ei olla katsottu, mitä syödään, on rintakivut palanneet ja hengästyn taas tosi helposti. Problem solved siis!

Tänään eka kerta salille, meen solmimaan sen sopimuksen ja pällistelemään. Myöhemmin tällä viikolla, kun vihoitteleva selkäni laantuu, menen paikanpäälle läskeineni päivineni! <3




2 kommenttia:

  1. Tiedätkö mä olen huomannut että jos esim aamulla syön jotain makeaa, niin sen jälkeen alkaa sydän hakkaamaan ihan kauheesti ja hengästyn tosi helposti, jo siitä jos käyn yläkerrassa... välillä samanlaisia oireita on myös päivällä.

    VastaaPoista
  2. Joo, näin se menee! Kokeile jättä pariksi päiväksi pullatkarkitpastat ja heidän ystävänsä pois että helpottaisko. Mulla helpotti! :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommenttisi! :)

Kommentit tulevat näkymiin välittömästi, ja mitään sanalaatikoita ei tarvi sit tihrustella! :)