tiistai 2. huhtikuuta 2013

Aprillipäivän touhuilut

Eilisen syömäilyt:

Kamiainen: Cambridgepirtelö (Minttusuklaa)
Lounas: Kanasalaatti ja Pepsi Maxia
Välipala: Sitruunateetä, vettä ja iloista mieltä
Päivällinen: Cambridgepirtelö (minttusuklaa)
Treenin jälkeen: Profeel-suklaajuoma
Iltapala: Vihreää teetä ja uneliaita ajatuksia


Kuva Täältä

Aamupunnitus masensi mutta no, elämä on! Koko päivän jaksoin tsempata kohtalaisen hyvin kuitenkin, nimittäin "sorruin" ainoastaan kanasalaattiin (jääsalaattia, kanaa, sipulia, jalapenoa, pikkasen pähkinöitä ja pikkupikkuliraus kastiketta) ja olin nälissäni koko hiton päivän. Kuitenkin tavallaan tyytyväinen, jokainen nälissään vietetty minuutti edesauttaa laihtumista, jos vaan jaksan pysyä mässäilemättä. Tahdonlujuus, missä olet??

Eivaan, mun oli pakko tehdä tälle päivälle töihin salaatti myöskin, koska päivä tulee olemaan pitkähkö ja helvetin rasittava niin fyysisesti kuin henkisestikin. Toki yritän selvitä syömättä sitä. (tähän mennessä olen selviytynyt ilman...)



Kuva täältä;
en ehtinyt kuvata ennen kuin tipuset oli jo matkalla ääntä kohti :D
 Ehtoolla kävin vielä salilla viettämässä iloisen tunteroisen crossarin kanssa, venytin ja vanutin reisiäni ja häätelin vatsaröllyköitä. 

Tänään oon varannut elämäni ekan Zumbatunnin, saas nähdä jäänkö eloon!


Kuva Täältä
Exitiiiiiing!!!!

5 kommenttia:

  1. Lasketko sä kaloreita vai miten sä määrität sun syömiset? Vai onko sulla joku ohjelma mitä noudatat? Mulla on itellä ollu monesti laihduttaesaa ongelma etyä syönkin liian vähän ja paino jää junnaamaan paikalleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä oiekin noudata mitään; joulukuussa aloitin Canbridgen, mutta ei pysty :D Sen pohjalta yritän nyt kuitenki syömisiä rakentaa siten, että treeni (ja muuten raskaina) päivinä olisi yksi "oikeahko" ateria, mutta no, aika heikosti...

      Oisko se kiinni siitä, mitä syö sen vähän? mene ja tiedä.

      Poista
  2. Ihana blogi! Uutena lukijana ja myös itse samassa projektissa kiva seurata muitakin... :)

    Mutta siis, varmasti painon junnaaminen voi johtua liian vähästä syömisestä. Itse aloitin viime syksynä salin + vähän syömisen = ei pudonnut paino. Sitten kokeilin kaikkien kehumaa Jutan Go Fat Go -dieettiä = paino putosi tuon neljän viikon aikana 12kg! Sain siis syödä, ei nälkä ja paino putosi, kannattaa kokeilla! :) Helppoa, kun ei itse tarvi miettiä, mitä söisi ja söinköhän oikein ym. Mutta matka jatkuu vielä... Joten tsemppiä sulle ja mulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kyllä kokeilla tota juttailua kyllä, jos tää oikeesti on näin hankalaa tällä lailla :) Kiitti vinkistä! :)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommenttisi! :)

Kommentit tulevat näkymiin välittömästi, ja mitään sanalaatikoita ei tarvi sit tihrustella! :)