perjantai 5. huhtikuuta 2013

Aurinkoista lauantaita!

Täällä ollaan heräilty ja eilen kuunneltu miehen saarna siitä, kuinka ruokavalioni on muuttunut sairaalloiseksi. Pah. Mun mielestä, kun olen JOKA TAPAUKSESSA enempi tai vähempi taipuvainen tuohon ylensyöntiin, on nuo Cambridget, joita nyt sattuu olemaan kaappi pullollaan valkun luona käyntien lopettamisen vuoksi, vallan loistava pohja (jos niitä malttaisi syödä). Niiden lisäksi kun tulee ayötyä niin paljon muutakin...

Kuten eilen...
Aamiainen: Battery Stripped, omegakolmoset & joku Easy Body-prodekaakao (R-kioskilta, suosittelen, hyvää oli!)
Lounas: Cambridge Minttu-suklaa
Töissä teetä niin pirusti joka kahvitauolla
Päivällinen: Raejuustoa ja kikkare loimulohta
Reenin jälkeen: Lidlin hedelmäsmoothie
Illalla: Suolapähkinöitä, varmaan 3 dl muutamana eri rykäyksenä

Oujee, En uskalla katsoa vaakaa.

Illalla kävin vielä jorailemassa ryhmäliikunnassa, joka oli valtaisan kivaa! Aamuspinniin en jaksanut lähteä, vaikka olo oli jo tervehtynyt :) Yöunien jatkaminen vei voiton :D

Jos tämä ei oikeastikaan ala tuotaa mitään tulosta, niin olen vakaasti päättänyt, että 15.4. Siirryn Gofatgo-dieetille, kuten joku kultainen lukija kehotti :) Käyn tänään kuitenkin ostamassa Dietmix-jauhetta palautukseen ja ehkä johonkin muuhunkin.

Sitä "oikeaa" syömistä ehtii toki miettiä sitten, kun ne kilot on ensin saatu tippumaan edes ensimmäiseen major-välitavoitteeseen asti, joka häämöttää noin 15 kilon päässä... :)

Mutta oikeesti, vinkkejä terveellisestä ja toimivasta ruokavaliosta otetaan edelleen vastaan, huomioiden sen, että liikuttua tulee nykyisin  ~5 kertaa viikossa plus lenkit :) Kyllä mä tiedän, että tuolla ei pitkälle pötkitä, mutta jo se, että istahdan ruokapöydän ääreen, laittaa mut hamuamaan sen kaikkia antimia, isolla kädellä. Mielummin pysyttelen ruoka-ajat tentti/duunijuttujen parissa ja tankaan itseni siinä ohessa.

Adios, meikä lähtee testaamaan vaniljacambridge-mustikkamehukeittomixiä, tänään on tulossa kiireinen mutta mukava päivä! :)))

Ihanaa viikonloppua teille kaikille parille lukijalle, jotka tänne ootte eksyneet, eksykää toki useemminkin :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommenttisi! :)

Kommentit tulevat näkymiin välittömästi, ja mitään sanalaatikoita ei tarvi sit tihrustella! :)