torstai 4. huhtikuuta 2013

Perjantaita kohti!

Hola!

Aika tuntuu lentävän, kun tekemistä on niiiiiin paljon! Eilen kävin töiden jälkeen jumpassa ja sen jälkeen istuskelin infrasaunassa juoruamassa jonkin aikaa. Ennen töitä polkasin kolme varttia kuntopyörällä ja mukamas reenailin jotain lihaksia. Illalla oli ihanan rento olo :)

Muistin toki syödäkin, esim seuraavaa:
Aamulla vettä ja omegakolmosia
Aamiainen: Cambridgepirtelö ja Battery Strippedmatkalla töihin salilta.
Lounas: Cambridgepirtelö
Välipala: Mustikkaskyr
Iltapala: Teetä ja pari omenalohkoa


Hyi, ei näin! Joku jo kommentoikin, että mun eväät heittää häränpyllyä, mutta tiedän! En vaan tiedä, mitä pitäisi syödä, ja aina jos syön vähän enemmän, tuntuu, että se kostautuu noin kolmena kilona seuraavana päivänä (söin tänään kana-fetasalaatin päivälliseksi, joten huomenna itkettää, trust me!)

Tänään oli töissä sen verran rankka päivä, olen vähän kipeä ja kävin fyssarin väänneltävänä, joten sain hyvän (teko)syyn löhötä miehen kanssa ja katsoa Twilightin vikan osan Viaplaystä töiden jälkeen. Tosin, olisi tehnyt mieli lähteä spinningiin ja nyt vähän omatuntoa  soimaa...

Muutoin syömiset näytti tältä:
Aamiainen: Cambridgepirtelö ja Battery autossa, niin ja omegat toki!
Lounas: Ehkä puolikas jostain Nutrilett-hedelmäsmoothiesta, oli niin pahaa, että loput ois tulleet samaa tietä ylös ja Battery Stripped.
Välipala: Finrexiniä ja teetä potenssiin kuusitoista
Päivällinen: Kana-Fetasalaatti
Leffaeväs: 1/2 dl suolapähkinöitä ja porkkana (se hiton leffa, mut hei, mies söi jäätelöä ja sipsejä!!)
Iltapala: Teetä ja Buranaa


Järkyttävän huono omatunto, kun oon vaan löhönny, mutta no, sairaana kai niin kuuluu tehdä. Mutku se liikkuminen on niin kivaa!! Jospa tää tauti ois huomiseen mennessä hellittänyt niin sitten pääsis ees jotain rauhallista tekemään ettei vallan jää laakereilleen lepäämään... Aattelin kyllä suunnistaa aamuspinningiin, mutta kattoo nyt, mikä on olotila aamulla.

Oon kyllä oikeesti aika hukas tän syömiseni kans, jos jollain on hyviä vinkkejä jeesustelun sijaan, niin sana on vapaa kommenttiboksissa ;) 

Adios, nyt olis treffit nukkumatin kans! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommenttisi! :)

Kommentit tulevat näkymiin välittömästi, ja mitään sanalaatikoita ei tarvi sit tihrustella! :)