sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Hyvää synttäriä mulle!

Hellurei!

Aamu lähti käyntiin juoksulenkillä koirien kanssa. Energiaboostin sai aikaan aamuiset puntarin lukemat: 105! <3 Ilmeisesti juurikin nää mustikat ja smoothiet Cambridgetuotteiden seassa ja välissä edistää sitä painon putoamista, eikä ole nälkäkään :)

Lintsarityökaverin takia päädyin istuskelemaan duuniin pariksi tunniksi. Synttärikahvit kerittiin sentään juoda lähimystön seurassa; ohessa kuva kakusta :

Tää on siis mun jo aikaisemmin mainostamani valkosuklaa-juustokakku, jossa on Minttu-Dominosta tehty pohja. NAM! maltoin mieleni ja maistoin ukon kakusta ehkä puoli teelusikallista ja totesin, että hyvää oli! Ei edes tehnyt mieli lisää. Jee!

Itse siis "juhlapöydässä" (minä, mies, yksi kaveri naapurustosta ja äiti) join sivistyneesti teetä ja ryystin banaanicambridgeä mustikoilla ja mustikkakeitolla:

    

    



Mustikoinnin ansiosta kyseinen tuote ei maistu ollenkaan niin ällölle ja jauhemaiselle, olen suorastaan rakastunut. Skyr lienee kohdannut voittajansa, ainakin toistaiseksi.

Saas nähdä, mitä itselleni lupaamani kebabsalaatin puolikas (ei pystyny kokonaista kun nuo pojat tekee niin isoja annoksia) tekee tuolle painolle. Tällä hetkellä olo on, kuin olisi syönyt virtahevon. Ei hyvä.

Nyt kuitenkin painun sulattelemaan sitä pyhäpäivän pumppiin!

Hejsan  <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommenttisi! :)

Kommentit tulevat näkymiin välittömästi, ja mitään sanalaatikoita ei tarvi sit tihrustella! :)