lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ristus mikä reissu!

Joo, kävinpä sitten aamuspinningissä; taivas, miten hyvän olon se jätti jälkeensä! En muistanutkaan miten hyvältä maitohapoille polkeminen ja loppuun asti rutistaminen voivatkaan tuntua! Energiaa täynnä kävin sitten vielä ruokakaupassa ja kirppikselläkin, josta löytyi pilkkahintaisia kynsilakkoja, joilla keksin sitten alkaa tylsyyksissäni leikkimään.

Huomenna meikällä olis synttärit ja leivoin jo juustokakun (valkosuklaa) vieraille. Juustokakku on suurinpiirtein ainoa leivonnainen, jonka osaan tehdä mutta sen osaan tehdä todella hyvin. Saas nähdä, osaanko olla siitä erossa vaiko en... En ainakaan ole suunnitellut synttäreiden varjolla minkäänlaista mässyttelyä, mutta kattoo nyt karkaako lapasesta. Oon jo vähän päättänyt, että ei karkaa, oon vaan hostess with the mostess ja tarjoilen kahvipöydän herkkuja vieraille mutta nöyränä tyttönä en ota mitään. Onnistuujuu! :P

Edellisessä postauksessani mainitsin, että aikomuksenani on tuunailla Cambridge-pirtelöä. Koska vaniljaa ei ollut, otin sensijaan banaania, johon sekoitin lorauksen sokeritonta mustikkamehukeittoa ja puoli desiä ihan oikeita, jäisiä mustikoita ja voi varjele, että tuli hyvää! <3 Samainen eväs pääsi töihinkin mukaan ja en ole havainnut samanlaista näläntunnettakaan kuin pelkkää minttusuklaata hörppiessäni. <3 Mustikkakeitossa ei kuitenkaan ole kalorejakaan paljon mitään (hiilareista ei hajua mutta no, olkoot) joten luultavasti parempi vaihtoehto kuin kananmuna-raejuusto, joka muutoinkin on alkanut tökkiä jo perin vahvasti.Suosittelen kokeilemaan, mikäli Cambridgeja syötte!


Näyttää ihan joltain mustaherukkamehulta,
mutta hyvä yritys i alla fall :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommenttisi! :)

Kommentit tulevat näkymiin välittömästi, ja mitään sanalaatikoita ei tarvi sit tihrustella! :)